Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
AVONTUURLIJK REIZEN & SPECIAL EVENT-TRIPS IN AFRIKA!
AFRICAN BACKPACKERS HELPT JE BIJ JE REISVOORBEREIDINGEN!

African Backpackers: tips& tricks voor avontuulijk reizen in Afrika!
African Backpackers is een kleinschalige en persoonlijke reisorganiatie die door eigen reiservaring de juiste lokale contacten heeft verzameld om jou verder te helpen bij het samenstellen van en onvergetelijke reis door Zuidelijk en/of Oost-Afrika. Wij kunnen helpen bij het samenstellen van een startpakket, het boeken van een Baz Bus-ticket of een overlandtrip voor een avontuurlijke individuele reis. Of sluit je aan bij één van de speciale African Backpackers 'Challenge & Events'- groepstrips, te denken aan de AfrikaBurn-festivalreis of de Kilimanjaro-beklimming!

 

Ontdek de verrassende backpackbestemming Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is dé keus voor een start van een backpackreis in Afrika. Het is een land met een aantrekkelijke mix van actie, avontuur, cultuur en natuur. Ga bungeejumpen van de hoogste brug ter wereld, surfen in de Indische Oceaan, walvissen spotten, wijnproeven temidden van uitgestrekte wijngaarden of ga op zoek naar de big five in één van de vele nationale parken. Maak kennis met de kleurrijke Afrikaanse cultuur, vol warmte en vriendelijkheid. Slaap in een authentieke Zulu rondavel en leer van de locals de ritmes van de Afrikaanse djembe! Maak een backpackreis door Zuid-Afrika o.a. met de Fair Trade Travel Pass of de Baz Bus.

 

Namibië, Botswana, Swaziland, Zimbabwe and beyond...
Laat je ook verrassen door de andere landen in Zuidelijk Afrika. Ontdek de weidsheid van de oudste woestijn ter wereld in Namibië en ga sandboarden van immens hoge zandduinen. Wat dacht je van een thrill seeking rafttochtje op de mighty Zambezi rivier in Zambia of Zimbabwe? Of ga snorkelen of duiken in de azuur blauwe Indische oceaan tussen de walvishaaien en grote roggen in Mozambique! Onze kampeersafari's en avontuurlijke overlandtrips doorkruisen deze minder begaanbare Afrikaanse landen.  


Oost-Afrika?

Wil je graag rond gaan reizen door o.a. Kenia, Tanzania, Oeganda en Ethiopië? Ook voor Oost-Afrika hebben wij de juiste contacten voor overlandtrips! O.a. ook als je de Kilimanjaro wilt gaan beklimmen of een gorilla trekking wilt gaan maken!

Bike for Africa Challenge: fiets mee voor het goede doel - maart 2017!
Combineer je reis of vakantie naar Zuid-Afrika met een sportieve uitdaging voor het goede doel. African Backpackers organiseert in samenwerking met Wiel aan Wiel (De Alkmaarse fietsenwinkel) een speciale trip naar Kaapstad om mee te doen aan één van de mooiste wielertochten ter wereld vol spektakel en Afrikaanse sfeer: de Cape Argus Pick ‘n Pay Cycle Tour. Ofwel, rond ook de Kaap in 110 kilometer en fiets van Kaapstad naar Kaap de Goede Hoop en ga mee met onze speciale reis: de Bike for Africa Challenge!

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: