Snel naar:
  • Onze vliegtickets
  • Startpakketten
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
African Backpackers & lees meer over...

Voordelige tickets en gunstige vliegtijden!

Zin om je backpack in te pakken, in het vliegtuig te stappen en over zeeën, besneeuwde bergtoppen en savannevlakten te vliegen en bijvoorbeeld te landen in het verrassend hippe Cape Town? Begin nu met het plannen van je backpackreis en profiteer van gunstige vluchttijden en scherpe backpacker vliegtarieven naar Zuid-Afrika. Natuurlijk bieden wij ook de mooiste vliegtickets aan naar Johannesburg, Durban of andere bestemmingen in Zuidelijk Afrika.

Lees meer over vliegtickets en aanbiedingen

Begin je reis ontspannen met een startpakket van African Backpackers

African Backpackers maakt een start van een backpackreis door Afrika toegankelijker door bij aankomst in Zuid-Afrika startpakketten aan te bieden. Met een startspakket begin je je reis ontspannen. Dit houdt in dat je na aankomst door onze collega’s van de airport wordt opgehaald, naar je accommodatie wordt gebracht en dat voor de eerste dagen je hostel en een eventueel programma is geregeld. Je kan je inschrijven voor een groepsintroductie of je kan voor een individueel startpakket kiezen.

Lees meer over startpakketten

Individueel startpakket

In combinatie met één van onze vliegtickets kan je er voor kiezen om een individueel startpakket bij te boeken. Als je na een lange vlucht bent geland op onbekende bodem is het fijn om opgehaald te worden van de luchthaven en dat er voor de eerste nacht(en) een hostel is gereserveerd in de plaats van aankomst. De individuele startpakketten zijn er van ‘basic’ tot meer uitgebreid, afhankelijk wat je eigen wensen zijn.

Lees meer over een individueel startpakket

Groepsintroductie in Kaapstad

Na een gezamenlijk vlucht vanuit Nederland maak je tijdens de groepsintroductie met mede reizigers uit Nederland en België op een relaxte manier kennis met het Afrikaanse continent. Naast een airport pick-up en dat de eerste hostel overnachtingen zijn geregeld, krijg je uitleg over de ‘do& don’ts’, is er ruimte voor overige reisvragen en krijg je van onze Nederlandse collega's tips & adviezen over de verschillende reismogelijkheden in Zuid-Afrika.

Natuurlijk is er tijdens deze eerste dagen ruimte om Kaapstad te ontdekken: de tafelberg te beklimmen, een dagje te surfen of een kijkje te nemen in een township. Na de introductiedagen kan je vervolgens zelf op je eigen tempo en op je eigen manier verdere invulling aan je reis geven.

Lees meer over de groepsintroductie

Zuid-Afrika is toegankelijk en bereisbaar voor iedere backpacker!

Backpacken kan op veel verschillende manieren, meer georganiseerd of met veel eigen vrijheid. African Backpackers biedt naast de verschillende startpakketten ook meerdere vervoersmogelijkheden voor de verdere invulling van je reis aan.

Overlandtrips en flexibele buspassen

Je kan er voor kiezen om met een ‘overlandtrip’ samen met een groep internationale jongeren verder door Afrika te reizen, eventueel zelfs tot aan Kenia. Wil je meer individuele vrijheid maar toch kiezen voor gemak en veiligheid? Met een van deur tot deur backpacker ‘hop-on-hop-off’-bus reis je langs uniek gelegen hostels in Zuid-Afrika en Swasiland.

Reizen met veel individuele vrijheid

Houd je ervan om het stuur in eigen handen te houden? Huur dan een auto en rij via uitgestrekte wijnvelden en langs ruige kuststroken naar de binnenlanden van Zuid-Afrika door ruige ‘Karoo- vlakten’ en door de ongerepte groene heuvels van de Wild Coast. Mocht je écht de ‘Afrikaanse tijd’ hebben tijdens het reizen, zoek dan het grote avontuur op en probeer het ‘local transport’ eens uit en ga op een Afrikaans tempo van A naar B, een hele belevenis!

Lees meer over overlandtrips, buspassen en autohuur

Ga helpen op een duurzaam project

Combineer je reis met nuttig werk op één van de duurzame projecten waar African Backpackers je bij de plaatsing kan helpen. Zo kan je les geven op een township-school, een helpende hand bieden bij een wildlifeproject of bezorg Afrikaanse kinderen een lach op hun gezicht bij een surf- of voetbal clinic. Ook kan African Backpackers je aan de juiste contacten helpen als je stage wilt gaan lopen in Zuid-Afrika.

Lees meer over duurzaam toerisme en vrijwilligersprojecten

Zuid-Afrika… Namibië, Swasiland and beyond!

Laat je ook verrassen door de andere landen in Zuidelijk en Oost- Afrika. Ontdek de weidsheid van de oudste woestijn ter wereld in Namibië en ga sandboarden van immens hoge zandduinen. Wat dacht je van een ‘thrill seeking’ rafttochtje op de ‘mighty’ Zambezi rivier in Zambia? Of ga snorkelen of duiken in de azuur blauwe Indische oceaan tussen de walvishaaien en grote roggen in Mozambique of de Kilimanjaro beklimmen in Tanzania!

Lees meer over reizen in Afrika
 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: