Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
African Backpackers & lees meer over...

Voordelige tickets en gunstige vliegtijden!

Zin om je backpack in te pakken, in het vliegtuig te stappen en over zeeën, besneeuwde bergtoppen en savannevlakten te vliegen en bijvoorbeeld te landen in het verrassend hippe Cape Town? Begin nu met het plannen van je backpackreis en profiteer van de betaalbare vliegtarieven naar Zuid-Afrika. Natuurlijk is kan je ook vliegen naar Johannesburg, Durban of een andere bestemming in Zuidelijk- of Oost-Afrika.

Lees meer over vliegtickets

Begin je reis ontspannen met een startpakket

African Backpackers maakt een start van een backpackreis door Afrika toegankelijker door bij aankomst in Zuid-Afrika startpakketten aan te bieden. Met een startspakket begin je je reis ontspannen. Dit houdt in dat je na aankomst door onze hostel-collega’s van de airport wordt opgehaald, naar je accommodatie wordt gebracht en dat voor de eerste dagen je hostel en een eventueel programma (dagtripje/Baz Bus-ticket/ overlandtrip) is geregeld.

Lees meer over startpakketten

Zuid-Afrika is toegankelijk en bereisbaar voor iedere backpacker!

Backpacken kan op veel verschillende manieren, meer georganiseerd of met veel eigen vrijheid. African Backpackers biedt naast een startpkket ook meerdere vervoersmogelijkheden voor de verdere invulling van je reis aan.

Overlandtrips en flexibele buspassen

Je kan er voor kiezen om met een ‘overlandtrip’ samen met een groep internationale jongeren verder door Afrika te reizen, eventueel zelfs tot aan Kenia. Wil je meer individuele vrijheid maar toch kiezen voor gemak en veiligheid? Met een van deur tot deur backpacker ‘hop-on-hop-off’-bus reis je langs uniek gelegen hostels in Zuid-Afrika.

Reizen met veel individuele vrijheid

Houd je ervan om het stuur in eigen handen te houden? Huur dan een auto en rij via uitgestrekte wijnvelden en langs ruige kuststroken naar de binnenlanden van Zuid-Afrika door ruige ‘Karoo- vlakten’ en door de ongerepte groene heuvels van de Wild Coast. Mocht je écht de ‘Afrikaanse tijd’ hebben tijdens het reizen, zoek dan het grote avontuur op en probeer het ‘local transport’ eens uit en ga op een Afrikaans tempo van A naar B, een hele belevenis!

Lees meer over overlandtrips, buspassen en autohuur

Ga helpen op een duurzaam project

Combineer je reis met nuttig werk op één van de duurzame projecten waar African Backpackers je bij de plaatsing kan helpen. Zo kan je les geven op een township-school, een helpende hand bieden bij een wildlifeproject of bezorg Afrikaanse kinderen een lach op hun gezicht bij een surf- of voetbal clinic. Ook kan African Backpackers je aan de juiste contacten helpen als je stage wilt gaan lopen in Zuid-Afrika.

Lees meer over duurzaam toerisme en vrijwilligersprojecten

Zuid-Afrika… Namibië, Swasiland and beyond!

Laat je ook verrassen door de andere landen in Zuidelijk en Oost- Afrika. Ontdek de weidsheid van de oudste woestijn ter wereld in Namibië en ga sandboarden van immens hoge zandduinen. Wat dacht je van een ‘thrill seeking’ rafttochtje op de ‘mighty’ Zambezi rivier in Zambia? Of ga snorkelen of duiken in de azuur blauwe Indische oceaan tussen de walvishaaien en grote roggen in Mozambique of de Kilimanjaro beklimmen in Tanzania!

Lees meer over reizen in Afrika
 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: