Snel naar:
  • Onze vliegtickets
  • Startpakketten
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
BEURZEN, GASTCOLLEGES EN LESMATERIAAL
Opendagen, voorlichting en informatiemarkten African Backpackers

African Backpackers is actief op verschillende beurzen, opendagen en informatiemarkten over vrijwilligerswerk, reizen, buitenlandstage, projecten, backpacken etc. Stuur een e-mail naar info@african-backpackers.com voor een overzicht van de evenementen waar African Backpackers in het najaar van 2014/voorjaar van 2015 met een stand en/of presentatie aanwezig zal zijn.

 

Gastcollege over duurzaam toerisme in Zuid-Afrika
African Backpackers heeft al verschillende gastcolleges en bedrijfspresentaties verzorgt voor toeristische MBO- en HBO-opleidingen in Nederland. De nadruk ligt tijdens de gastcolleges op de potentie van Afrika als toeristische bestemming voor de individuele reiziger in combinatie met het oog op duurzaam, kleinschalig en lokaal toerisme ofwel 'community based tourism'. Ook interesse in een gastcollege of bedrijfspresentatie van African Backpackers? Neem dan contact op met selma@african-backpackers.com

 

Educatief en interactief Afrika-project voor de basisschool!
Tevens heeft African Backpackers een educatieve leskist ontwikkeld met thema 'Kleurrijk Afrika!'. Deze leskist bevat interactief lesmatariaal voor groep 6 t/m 8 van de basisschool met vakgebied overstijgend lesmateriaal. De leskist combineert wereldoriĆ«ntende met creatieve en basisvakken. Mocht je graag gebruik willen maken van de Afrika leskist, neem dan contact op met selma@african-backpackers.com om de mogelijkheden te bespreken om Afrika in de klas te halen!

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: