Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
WIE IS AFRICAN BACKPACKERS?

African Backpackers: een jonge energieke reisorganisatie vóór backpackers dóór backpackers!
In navolging op het succesvolle concept van Australian Backpackers, is eind 2008 het idee ontstaan om ook reiservaringen, gespecialiseerde kennis en contacten in Zuidelijk en Oost Afrika te bundelen om op deze wijze Afrika als backpack-bestemming toegankelijker te maken voor de reiziger. Met jarenlange ervaring in het vakgebied en opgedane kennis tijdens backpackreizen door verschillende delen van Afrika, willen wij onze persoonlijke reiservaring en passie voor het backpacken en het continent Afrika met jullie delen!

Waarmee kan African Backpackers je helpen?

African Backpackers is een kleinschalige reisorganiatie die door eigen reiservaring de juiste lokale contacten heeft verzameld om jou verder helpen bij het samenstellen van en onvergetelijke reis door Zuidelijk en/of Oost-Afrika. Wij kunnen helpen bij het samenstellen van een startpakket, het boeken van een Baz Bus-ticket of een overlandtrip voor een avontuurlijke individuele reis. Of sluit je aan bij één van de speciale African Backpackers 'Challenge & Events'- groepstrips, te denken aan de AfrikaBurn-festivalreis of de Kilimanjaro-beklimming!

Tevens verzorgt African Backpackers ook gastcolleges op MBO's en HBO's en geeft educatieve en interactieve Afrika-lessen voor het het basisonderwijs.

Wie boeken een reis bij African Backpackers?
African Backpackers richt zich op backpackers, jongeren en de avontuurlijke reiziger die meer wil zien, ervaren en beleven dan een standaard hotelkamer en de toeristische highlights van een land. Ieder type reiziger van 18 t/m 45 jaar die rond wilt reizen met veel eigen vrijheid, met een avontuurlijke en sportieve instelling en aandacht heeft voor natuur, cultuur en beleving helpen wij graag verder met reisvragen, tips en overige Afrika- voorbereidingen! 

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: