Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
DUURZAAM TOERISME IN ZUID AFRIKA
Aandacht voor duurzaam toerisme in Zuid-Afrika

Respectvol en duurzaam reizen
Aandacht voor reizen op een respectvolle en duurzame manier stellen wij centraal bij African Backpackers. Wij vinden het een voorrecht dat wij als reizigers in de gelegenheid zijn om naar bijzondere plekken toe te gaan en dat we daar kunnen genieten van ongerepte natuur en kennis mogen maken met andere culturen.

Uitgangspunt duurzaam toerisme
Het uitgangspunt van duurzaam toerisme is om op een kleinschalige manier verantwoord te reizen, waarbij de natuur beschermd blijft en de lokale bevolking betrokken wordt, om zo uiteindelijk het welzijn van de plaatselijke bevolking te bevorderen. 

Fair Trade Tourism

Toerisme is van grote invloed op de locale werkgelegenheid en de economische groei van verschillende landen in Afrika. Om de lokale toeristische sector op een juiste wijze te ondersteunen, werken wij gericht samen met partners en projecten waar ‘Fair Trade Tourism’ (FTTSA), ‘ecotourism’ en/of ‘community-based tourism’ centraal staan.  

Fair Trade Travel Pass
In samenwerking met onze lokale partner bieden wij een unieke een duurzame backpack rondreis in combinatie met enkele dagen vrijwilligerswerk op het ‘Wild Coast School Project’ aan. Bij het samenstellen van deze backpacktrip is er rekening gehouden met ruimte voor veel eigen vrijheid en accommodatie en avontuurlijke & culturele trips met oog voor duurzaam toerisme! Meer informatie over de Fair Trade Travel Pass vind je op de onderstaande link:

• Fair Trade Travel Pass: 14 of 21 dagen


Duurzame tips voor het reizen
De manier waarop je rondreist is dus van invloed voor het land dat je bezoekt. Hoe kan je zelf rekening houden om op een duurzame manier rond te reizen? Bezoek bijvoorbeeld een lokaal project, overnacht in hostels waar de lokale bevolking werkzaam is en bij activiteiten betrokken wordt of ga voor een paar weken helpen als vrijwilliger op een duurzaam project! Klik op de onderstaande link voor meer duurzame tips voor tijdens het backpacken en rondreizen.

• Meer tips om op een duurzame manier rond te reizen

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: