Snel naar:
  • Onze vliegtickets
  • Startpakketten
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
VRIJWILLIGERS PROJECTEN IN ZUIDELIJK EN OOST AFRIKA
Combineer je reis met vrijwilligerswerk op een project

⇒ Ga direct naar een overzicht van enkele project voorbeelden met kostenindicatie, klik hier.

Ga helpen op een project!
Combineer je reis met nuttig werk op één van de duurzame projecten in Afrika. African Backpackers heeft in samenwerking met haar lokale partner een uitgebreid netwerk aan betrouwbare vrijwillersprojecten door heel Zuid, Zuidelijk en Oost Afrika. Zo kan je les geven op een township-school, een helpende hand bieden bij een wildlifeproject of bezorg Afrikaanse kinderen een lach op hun gezicht bij een surf- of voetbal clinic.

Géén plaatsingskosten
Als je een vlucht en een startpakket hebt geboekt bij African Backpackers, helpen we je graag verder bij de plaatsing op een passend vrijwilligersproject. Wij streven ernaar dat je vooraf géén onnodige kosten hoeft te maken voor de plaatsing op een project. Ons uitgangspunt is: bespaar deze kosten en investeer het bespaarde geld daar waar de hulp en de financiële middelen het hards nodig zijn, op het project zelf. Houd er rekening mee dat kosten voor accommodatie, eten en vervoer veelal wel voor eigen rekening zijn. Deze kosten zijn per project verschillend. Klik hier voor een overzicht van projectvoorbeelden met een globale kostenindicatie. Mocht je geen vlucht bij African Backpackers hebben geboekt dan bereken wij € 65,- administratiekosten voor de afhandeling van de plaatsing op het vrijwilligersproject.

Zelfstandigheid & creativiteit
Tijdens het werken op een project wordt er een hoge mate van zelfstandigheid, eigen initiatief, motivatie en creativiteit van de vrijwilliger verwacht. Veelal zijn middelen en omstandigheden op de projecten beperkt. Een voordeel als je voor vertrek in contact wordt gebracht met een project is dat je je gedegen kan voorbereiden. Op deze manier kan je in Nederland bijvoorbeeld passende sponsoren en middelen werven en de nodige voorbereidingen treffen.

Mail je wensen!

Wij zullen in Nederland een selectie maken van projecten die op jouw specifieke wensen aansluiten en die passend zijn qua persoonlijke ervaring en motivatie. Wil je graag op een vrijwilligersproject werken en dat wij je helpen bij plaatsing? Stuur dan een motiverende e-mail (met eventueel je C.V.) met je plannen naar info@african-backpackers.com. Voor vragen kan je ook het contactformulier invullen. 

Duurzaam toerisme

Wil je meer weten over 'duurzaam toerisme' en wil je graag tips om op een duurzame manier te backpacken? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: