Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
VRIJWILLIGERS PROJECTEN IN ZUIDELIJK EN OOST AFRIKA
Combineer je reis met vrijwilligerswerk op een project

⇒ Ga direct naar een overzicht van enkele project voorbeelden met kostenindicatie, klik hier.

Doe ervaring op tijdens een project!
Combineer je reis met een bijzondere ervaring op één van de duurzame projecten in Afrika. African Backpackers heeft in samenwerking met haar lokale partner een uitgebreid netwerk aan betrouwbare vrijwillersprojecten door Zuid, Zuidelijk en Oost Afrika. Zo kan je les geven op een township-school, een helpende hand bieden bij een 'wildlife'-project of bezorg Afrikaanse kinderen een lach op hun gezicht bij een surf- of voetbal clinic.

Eigen financiële input:
Houd er altijd rekening mee dat kosten voor accommodatie, eten, vervoer en begeleiding veelal voor eigen rekening zijn. Deze kosten zijn per project verschillend. Klik hier voor een overzicht van projectvoorbeelden met een globale kostenindicatie. Voor het regelwerk dat wij hebben om jou op een project te plaatsen berekenen wij € 145,- administratiekosten.

Zelfstandigheid & creativiteit
Tijdens het werken op een project wordt er een hoge mate van zelfstandigheid, eigen initiatief, motivatie en creativiteit van de vrijwilliger verwacht. Veelal zijn middelen en omstandigheden op de projecten beperkt. Een voordeel als je voor vertrek in contact wordt gebracht met een project is dat je je gedegen kan voorbereiden. Op deze manier kan je in Nederland bijvoorbeeld passende sponsoren en middelen werven en de nodige voorbereidingen treffen.

Mail je wensen!

Wij zullen in Nederland een selectie maken van projecten die op jouw specifieke wensen aansluiten en die passend zijn qua persoonlijke ervaring en motivatie. Wil je graag op een vrijwilligersproject werken en dat wij je helpen bij plaatsing? Stuur dan een motiverende e-mail (met eventueel je C.V.) met je plannen naar info@african-backpackers.com. Voor vragen kan je ook het contactformulier invullen. 

Duurzaam toerisme

Wil je meer weten over 'duurzaam toerisme' en wil je graag tips om op een duurzame manier te backpacken? Klik dan hier voor meer informatie.

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: