Snel naar:
  • Onze vliegtickets
  • Startpakketten
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
GROEPSINTRODUCTIE KAAPSTAD
Een ultieme start & een warm onthaal op Afrikaanse bodem!

⇒ Ga direct naar een overzicht van de geplande vertrekdata van de gezamenlijk groepsvlucht + introductie in Kaapstad.

 

Gezamenlijk vlucht naar Kaapstad
In je eentje op reis gaan naar Afrika is avontuurlijk, het is belangrijk om goed voorbereid te vertrekken. Je kan nu kiezen om met een groepsintroductie vlucht van African Backpackers naar Kaapstad te vliegen. Samen met een groep medereizigers uit Nederland en België vertrek je op dezelfde datum vanaf Schiphol ( via een eventuele stop-over) naar Zuid-Afrika.

Eerste kennismaking met Afrika
Bij aankomst in Kaapstad worden jullie opgehaald van de luchthaven en zal je tijdens de introductiedagen op een relaxte manier kennis maken met het Afrikaanse continent. Verder krijg je uitleg over de ‘do& don’ts’ en de verschillende reis- en project mogelijkheden in Zuid-Afrika. Natuurlijk is er ruimte om met onze Nederlandse collega’s ter plekke je individuele reisplan en je overige vragen verder te bespreken. Je overnacht met elkaar in een gemoedelijk hostel gelegen in een bruisende studentenwijk met vele gezellige restaurantjes en cafés in Kaapstad. Een échte Afrikaanse braai (barbecue) kan tijdens de eerste dagen natuurlijk niet ontbreken!

Met een noodnummer op zak verder zelf op pad!

Na deze gezamenlijke dagen kan je vervolgens op je eigen tempo en op je eigen manier verdere invulling aan je reis door Afrika geven. Mocht je onderweg hulp of advies van onze Nederlandse collega’s in Kaapstad nodig hebben dan kan je het 24 uur bereikbare Zuid-Afrikaanse noodnummer bellen!

Kies voor cultureel of actie
Je kan kiezen uit twee verschillende groepspakketten bij aankomst in Kaapstad, klik op het pakket voor meer informatie, prijzen en de geplande vertrekdata per pakket.

 

Je kan ons mailen voor een uitgebreid dag-tot-dag programma van de bovengenoemde groepsintroductiepakketten. Heb je op dit moment al specifieke vragen over de groepsintroductie?  Mail dan naar info@african-backpackers.com of vul het contactformulier in.

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: