Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
OVERLANDTRIPS IN AFRIKA
Off the beaten track: dwars door de desert en bush van Afrika!

⇒ Reserveer een plekje op één van de avontuurlijke overlandtrips!


Wat is een overlandtrip?

Met een avontuurlijke groep internationale reizigers kan je met een overlandtruck voor enkele weken op kampeersafari door verschillende delen van Zuid-, Zuidelijk- en Oost Afrika reizen. Je reist met de truck 'off the beaten track' dwars door verlaten vlakten, natuurparken en ongerepte gebieden. Ook wordt er natuurlijk gestopt bij de toeristische hoogtepunten van een land. Onderweg kan je de leukste en avontuurlijkste activiteiten zoals raften, sandboarden, bungeejumpen, paardrijden etc. ondernemen. Er gaat een lokale gids/chauffeur met ontzettend veel Afrika ervaring mee op tour. Door een lokale kok worden de lekkerste bush-maaltijden klaargemaakt op een kampvuur. 's Nachts overnacht je in een tent te midden van de Afrikaanse desert en wildernis. Een overlandtrip is écht een unieke Afrika belevenis met de gezelligheid van een groep internationale mede reizigers en de kennis van de lokale crew die mee reist!

Verschillende reisroutes: van Zuid, Zuidelijk tot aan Oost-Afrika

Naast de onderstaande routes zijn er nog vele andere trips te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een deel van de onderstaande routes in plaats van de hele trip, een safari dwars door de Karoo en de Kalahari desert, een duikvakantie in Zuid-Afrika en Mozambique. Of ontdek Ethiopië, maak een gorilla tocht in Oeganda of beklim de Kilimanjaro! Ook kan je de tropische eilanden Zanzibar of Madagascar bezoeken.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de volgende reisroutes:

Aanvraag uitgebreide brochure
Ben je benieuwd naar alle overlandtrips die we voor je kunnen reserveren? Stuur ons een e-mail dan sturen we een uitgebreide (online) brochure van alle mogelijke routes en tours naar je toe.

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: