Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
VLIEGTICKETS NAAR ZUIDELIJK EN OOST AFRIKA

Vliegen naar Afrika
Vluchten vanuit Europa naar Afrika zijn gunstig vanwege het minimale tijdsverschil. Voor Zuid-Afrika geldt bijvoorbeeld een tijdsverschil van 1 uur in de winter en in de zomer géén tijdsverschil: dit betekent ook dat je weinig last hebt van een jet-lag! De Oliver Tambo International Airport van Johannesburg is de grootste luchthaven van Zuidelijk Afrika en voor veel luchtvaartmaatschappijen is dit de hub van en naar alle andere continenten. De meeste airlines vliegen dan ook aan op of via Johannesburg. Naast Johannesburg heeft Kaapstad en Durben een grote internationale luchthaven in Zuid-Afrika. De meeste vluchten vanuit Europa naar Afrika zijn nachtvluchten. Een directe vlucht vanaf Amsterdam of Londen naar Johannesburg of Kaapstad duurt ongeveer 12 uur. Natuurlijk kan je ook aanvliegen op één van de grote steden in Oost-Afrika, op bijvoorbeeld Nairobi of Dar es Salaam in Tanzania. 

Onze airline-tips

Het is aan te raden om met één van de gerenomeerde airlines zoals de KLM, South African Airways, British Airways, Lufthansa, Turkish Airlines en de Emirates naar Zuidelijk en Oost-Afrika te vliegen. De mooiste aanbiedingen vind je vaak zelf op de verschillende internet-boekingswebsites. Eventueel kan African Backpackers je ook helpen bij het boeken van een vliegticket i.c.m. één van de overige services.

Extra stop-overs en combinaties

African Backpackers zoekt graag de vluchtmogelijkheden voor je uit als je je reis wilt combineren met stop-overs in andere landen in Zuidelijk- of Oost Afrika, te denken aan bijvoorbeeld Tanzania, Kenia etc. Natuurlijk kan je er voor kiezen om onderweg een stop-over te maken, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten of je reis na Zuid-Afrika nog te vervolgen naar bijvoorbeeld Australië. Vaak niet de voordeligste tickets maar wel unieke combinaties!

Vliegticket in combinatie met een startpakket

Met een startpakket begin je je reis ontspannen. Dit houdt in dat je na aankomst op één van de luchthavens door onze hostel-collega’s wordt opgehaald van de airport en naar je accommodatie wordt gebracht. De eerste nachten zijn voor je gereserveerd.

E-mail en prijsopgave

Stuur een e-mail naar info@african-backpackers.com of vul het contactformulier in met je reisplannen.

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: