Snel naar:
  • Onze vliegtickets
  • Startpakketten
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
VOORDELIGE VLIEGTICKETS NAAR ZUIDELIJK EN OOST AFRIKA

⇒ Ga direct naar een (kosten)overzicht van de voordeligste vliegtickets en aanbiedingen, klik hier.


Vliegen naar Afrika

Vluchten vanuit Europa naar Afrika zijn gunstig vanwege het minimale tijdsverschil. Voor Zuid-Afrika geldt bijvoorbeeld een tijdsverschil van 1 uur in de winter en in de zomer géén tijdsverschil: dit betekent ook dat je weinig last hebt van een jet-lag! De Oliver Tambo International Airport van Johannesburg is de grootste luchthaven van Zuidelijk Afrika en voor veel luchtvaartmaatschappijen is dit de hub van en naar alle andere continenten. De meeste airlines vliegen dan ook aan op of via Johannesburg. Naast Johannesburg heeft Kaapstad en Durben een grote internationale luchthaven in Zuid-Afrika. De meeste vluchten vanuit Europa naar Afrika zijn nachtvluchten. Een directe vlucht vanaf Amsterdam of Londen naar Johannesburg of Kaapstad duurt ongeveer 12 uur. Natuurlijk kan je ook aanvliegen op één van de grote steden in Oost-Afrika, op bijvoorbeeld Nairobi of Dar es Salaam in Tanzania. 

Onze vliegtickets en aanbiedingen

African Backpackers kan door haar specifieke contacten met luchtvaartmaatschappijen vliegtickets aanbieden die zijn toegespitst op de reisbehoefte van de backpacker. Dit houdt in dat de tickets flexibel zijn, gemakkelijk te wijzigen qua data en route en een lange geldigheid hebben. Zo behoud je optimaal al je vrijheid en flexibiliteit tijdens het backpacken. We vliegen met gerenommeerde maatschappijen zoals South African Airways, British Airways, Egypt Air, Lufthansa, Turkish Airlines en de Emirates naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Klik hier op voordelige vliegtickets voor een overzicht van de mooiste aanbiedingen!

Extra stop-overs

African Backpackers zoekt ook graag de mogelijkheden voor je uit als je je reis wilt combineren met stop-overs in andere landen in Zuidelijk of Oost Afrika, te denken aan bijvoorbeeld Tanzania, Kenia etc. Natuurlijk kan je er voor kiezen om onderweg een stop-over te maken, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten of je reis na Zuid-Afrika nog te vervolgen naar bijvoorbeeld Australië.

Vliegticket in combinatie met een startpakket

Met een startpakket begin je je reis ontspannen. Dit houdt in dat je na aankomst op één van de luchthavens door onze collega’s wordt opgehaald van de airport en naar je accommodatie wordt gebracht. De eerste nachten zijn voor je gereserveerd en je mag gebruik maken van de vele services die onze lokale agent in Zuid-Afrika te bieden heeft. O.a. adviezen bij de verdere invulling van je reis en eventuele assistentie bij noodgevallen onderweg via een 24 uur te bereiken Zuid-Afrikaans noodnummer. Lees meer over de startpakketten van African Backpackers.

Flights only

Je kan er voor kiezen om via African Backpackers uitsluitend een voordelig vliegticket te boeken. Klik hier voor een overzicht van voordelige vliegtickets en aanbiedingen.

E-mail en prijsopgave

Stuur een e-mail naar info@african-backpackers.com of vul het contactformulier in met je reisplannen. We zullen de meest gunstige vliegtickets die op je persoonlijke wensen aansluiten voor je uitzoeken en een kosten overzicht naar je toe mailen. Geef in je e-mail aan of je eventueel een stop-over wilt maken en of je gebruik wilt maken van één van de startpakketten van African Backpackers.

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: