Snel naar:
  • Vliegtickets
  • Startpakket
  • Vervoer & hostels
  • Adventure & activities
  • Duurzaam toerisme
  • Meer Afrika
 

 
It's time for Africa - Go Backpacking - African Backpackers
TALENSCHOOL IN ZUID-AFRIKA
Verbeter je Engels en leer surfen in Zuid-Afrika!

Talenschool in Jeffreys Bay
In Jeffreys Bay in Zuid-Afrika kan je in een paar weken je Engels ophalen (zowel voor beginners als gevorderden) en tevens een 'learn to surf' -cursus volgens naast je contacturen op de talenschool.

Karakter talenschool
Het is een kleinschalige talenschool met ervaren en gecertificeerde docenten op steenworp afstand van het strand, de Indian Ocean en goede surfbreaks. Veel internationale jongeren combineren het verbeteren van hun Engels met de ontspanning op het strand en in de golven van J'bay!

Duur van de cursus
Minimaal verblijf van 2 weken. Een lesdag bestaat uit minimaal 20 lesuren per week, met sessies van 4 uur per dag in de ochtend.

Kosten
- Cursus General English 2 weken: € 365,-*
- Cursus General English 2 weken in combinatie met 5 surflessen: € 425,-*

* Let op!
- Dit is een indicatietarief en kan onderhevig zijn aan koerswisseling en prijsstijgingen.
- De genoemde kosten zijn exclusief accommodatie. Afhankelijk van het type accommodatie waar je voor kiest kan je overnachten in een gedeelde hostelkamer vanaf ongeveer € 12,50 per overnachting.

Accommodatie
Verblijf in een internationaal studentenhuis, bij een gastgezin of in het dichtbij gelegen surfhostel direct aan het strand is mogelijk. De kosten van accommodatie zijn afhankelijk van het type accommodatie waar je voor kiest en de duur van je verblijf.

Talenschool Kaapstad
Mocht je liever in Kaapstad een talencurcus willen volgen dan is dit ook mogelijk. Mail ons voor een brochure en meer informatie. TOEFL en Cambridge examens worden standaard in Kaapstad afgenomen. 

Meer informatie
Ben je geïntereseerd om een Engelse cursus voor een paar weken of maanden te volgen in Zuid-Afrika? Stuur ons dan een e-mail met je plannen of vul het contactformulier in dan sturen we je aanvullende informatie toe.

 
 
Social media
African Backpackers op Facebook African Backpackers op YouTube African Backpackers op Twitter
Onze contactgegevens:
African Backpackers
Scharlo 37
1815 CN ALKMAAR
Nederland

Email: info@african-backpackers.com
Powered by: